Richard da Costa Close-up Magic, Vuurspuwer en Flairtending
Richard Da Costa is een allround entertainer gespecialiseerd in goochelen, vuurspuwen en flairtending.

VUURSPUWER

Vuurspuwen en vuurvreten, letterlijk inderdaad, behoren tot de specialiteiten van Richard Da Costa Abreu. “Denk aan het blazen van zowel grote als kleine wolken vuur en de fakkel brandend tussen mijn tanden houdend en deze zelfs in mijn mond doven.” Hierdoor krijg ik altijd een “WOW” effect als respons van het publiek! Ook grote vuurshows met meerdere vuurspuwers behoren tot de mogelijkheden.

Regelmatig treed ik onder andere op tijdens openingen van bedrijven of als welkomstelement bij de entree op feesten. Dit noem ik ook wel een “warm welkom”. Het is tevens een trekpleister aangezien vuurspuwen van verre te zien is. Het vuurspuwen is een onderscheidend en opvallend element voor uw event, zoals braderieën, festivals, beurzen, enz.

Daarnaast past een vuurspuwer ook heel goed in kroegen en discotheken om net die extra sensatie aan het publiek mee te geven. Mensen kunnen de warmte voelen en vinden dit erg boeiend en spannend. Het kan zowel buiten als binnen, als de locatie zich daarvoor leent. Veiligheid staat altijd voorop!

Ook geef ik Vuurspuw Workshops. Wilt u hier meer info over hebben, belt u mij dan gerust.

De prijs is afhankelijk van uw wensen en een aantal factoren. Het kan net zo spectaculair en groots aangepakt worden zoals u wilt. Belt u gerust voor vragen en vrijblijvende offerte.

Richard da Costa Vuurspuwer