Vuurspuwen

Vuurspuwen en vuurvreten, letterlijk inderdaad, behoren tot de specialiteiten van Richard Da Costa Abreu.
“Denk aan het blazen van zowel grote als kleine wolken vuur of de fakkel brandend tussen mijn tanden houdend en deze zelfs in mijn mond doven.” hierdoor krijg he altijd een  WAUW !!! respos van het publiek.
Ook grote vuurshows met meerdere vuurspuwers behoort tot de mogelijkheden.
Regelmatig treed ik hiermee op tijdens openingen van bedrijven of als welkomstelement bij de entree op feesten, dit noem ik een “warm welkom”.
Maar denk ook als trekpleister, dit aangezien vuurspuwen van verre te zien is kan het heel snel mensen aantrekken. Een onderscheidend en opvallend element voor uw event (denk aan braderieën, festivals, beurzen, enz.)
Daarnaast past een vuurspuwer ook heel goed in kroegen en discotheken als opkikker om net die extra sensatie aan het publiek mee te geven. Mensen kunnen de warmte voelen en vinden dit snel boeiend en spannend. Dit kan zowel buiten als binnen als de locatie zich daarvoor leent.
ook geef ik vuurspuw workshops. wilt u hier meer info over hebben belt u mij gerust.
de prijs is afhankelijk wat u precies wil en afhankelijk van een aantal factoren het kan net zo spectaculair en groot gemaakt worden zoals u wilt. dit zal ik dan uiteraard met u zal bespreken Belt u gerust voor vragen en vrijblijvende offerte