Richard da Costa Close-up Magic, Vuurspuwer en Flairtending

RICHARD DA COSTA

Even voorstellen … Richard Da Costa.  Allround entertainer gespecialiseerd in goochelen, vuurspuwen, cocktail workshops en flairtending. Ik heb een breed repertoire en ben zeer flexibel. Van bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloften, vrijgezellen feestjes, verjaardagen of zelfs als aanvulling in uw horecagelegenheid zoals in de kroeg, club, restaurant of op festivals als barman/entertainer. Alles is mogelijk! Ik laat altijd een onvergetelijke indruk achter! Bovendien garandeer ik u dat er na uw evenement nog heeeel lang over gesproken zal worden!

In de loop der jaren heb ik in vele Europese landen mogen optreden zoals Oostenrijk, Spanje, Portugal, Hongarije, Griekenland en zelfs buiten Europa in de Verenigde Staten.
Uiteraard treed ik door heel Nederland op.

Als allround entertainer bied ik een variatie aan acts, shows en workshops, zoals goochelen (Bar-, Table-, Street- en Close-up magic), vuurshows en cocktail workshops en catering. Dat kunnen weinig entertainers zeggen! Ook werk ik graag met andere collega’s van mij samen, dus ben ik zelf al geboekt dan kan ik altijd in overleg een collega van mij inplannen voor uw evenement.
THE SHOW MUST GO ON!!!