Over Mij

Over mij

ik ben een allround entertainer gespecialiseerd in goochelen, vuurspuwen en flairtending. Ik heb een breed repertoire en ben zeer flexibel. Van bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagen of zelf als aanvulling in uw horecagelegenheid zoal in de kroeg,club of festivals. Alles is mogelijk! ik laat altijd een onvergetelijke indruk achter! En ik garandeer u dat er nog laaaaaang na uw evenement nog over gesproken zal worden!
In de loop der jaren heb ik in vele Europese plaatsen mogen optreden.
Als allround entertainer bied ik een variatie aan acts en shows, namelijk goochelen (bar-, table- en close-up magic), vuurspuwen en flairtending / cocktails. Dat kunnen weinig entertainers zeggen!
Op zoek naar een goochelaar voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of ander feest?
Richard da Costa Abreu zorgt voor een geweldige show! Ik ben gespecialiseerd in: Barmagic, Tablemagic en Close-up-magic en dat altijd met een speciale touch! Ik zorg voor een spetterend optreden!
“Mijn repertoire is zeer breed, gevarieerd en wordt aangepast op uw publiek. Het is aan iedereen besteed: van zakelijke relaties, vrienden, familie tot aan gasten in horecagelegenheden. Grotendeels treed ik op tijdens bedrijfsfeesten, openingen, entertainment in horeca gelegenheden, bruiloften en verjaardagen. U noemt het, en ik maak er een onvergetelijke ervaring van!”
Close-up magic
Dit is één van de mooiste vormen van het goochelen. Bij close-up magic staan de gasten om mij heen en nemen direct deel aan de acts. Hierdoor staan ze versteld van wat ze zien, of juist niet zien…!
“Wilt u er een echt verrassingselement van maken? Dan kan ik in dezelfde stijl gekleed komen als de aanwezigen zodat ik uit een onverwachte hoek uw gasten kan verrassen met goocheltrucs.”
Table magic
Het woord zegt het al: goochelen aan tafel! Van restaurants, prive etentjes, bruiloften of borrels etc.
“Bijzonder is dat ik bijna altijd met korte mouwen goochel. Dit haalt vaak het ongeloof bij de mensen weg wanneer ik het onmogelijke mogelijk maak. Alles gebeurt recht onder uw ogen en gaat vaak gepaard met een vleugje humor. Het is een leuke ijsbreker en mensen zullen er nog lang over blijven praten.”