Over Mij

Ik ben een allround entertainer gespecialiseerd in goochelen, vuurspuwen en flairtending. Ik heb een breed repertoire en ben zeer flexibel. Van bedrijfsfeest, beurzen, bruiloft, vrijgezellen feestjes ,verjaardagen of zelf als aanvulling in uw horecagelegenheid zoals in de kroeg, club, restaurant of festivals als barman/entertainer. Alles is mogelijk! ik laat altijd een onvergetelijke indruk achter! En ik garandeer u dat er nog laaaaaang na uw evenement er nog over gesproken zal worden!

In de loop der jaren heb ik in vele Europese plaatsen mogen optreden zoals Oostenrijk, Spanje, Portugal, Hongarije, Griekenland en zelfs buiten Europa in het grote U.S.A.
Uiteraard treed ik door heel Nederland op.
Als allround entertainer bied ik een variatie aan acts en shows en workshops , namelijk goochelen (Bar-, Table- Street- en Close-up magic), vuurspuwen en flairtending / cocktail catering . Dat kunnen weinig entertainers zeggen! Ook werk ik met andere collega’s samen in deze verschillende sectoren dus al ben ik zelf al geboekt kan ik altijd in overleg met u een collega van mij inplannen voor uw evenement. THE SHOW MUST GO ON !!!!