Richard da Costa Close-up Magic, Vuurspuwer en Flairtending
Richard Da Costa

Magic

Close-up Magic! Dit is één van de mooiste vormen van het goochelen. Bij close-up magic staan de gasten om mij heen en nemen direct deel aan de acts. Hierdoor staan ze versteld van wat ze zien, of juist niet zien …! Wilt u er een echt verrassingselement van maken? Dan kan ik in dezelfde stijl gekleed komen als de aanwezigen zodat ik uit een onverwachte hoek uw gasten kan verrassen met goocheltrucs. Maar uiteraard behoort een strak of shiny pak ook tot de mogelijkheden.

Table magic! Het woord zegt het al: goochelen aan tafel! Van restaurants, privé etentjes, bruiloften of borrels etc. Bijzonder is dat ik bijna altijd met korte mouwen goochel. Dit haalt vaak het ongeloof bij de mensen weg wanneer ik het onmogelijke mogelijk maak. Alles gebeurt recht onder uw ogen en gaat vaak gepaard met een vleugje humor. Het is een leuke ijsbreker en mensen zullen er nog lang over blijven praten.

Bar magic! Hierbij maak ik gebruik van diverse voorwerpen die veel voorkomen in bars en cafés, zoals: geld, citroentjes, glaswerk, drank, servetjes en meer.

Street magic! Dit is een bekende vorm van goochelen wat ook overal gedaan kan worden. Dit is nu vooral bekend geworden door een aantal mensen zoals : Victor Mids van het tv programma Mindf*ck en David Blaine etc.

Workshop goochelen! Ook bied ik passende workshops goochelen aan van niveau beginner tot gevorderde. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Belt u gerust voor vragen en een vrijblijvende offerte. Het goochelen kan tevens gecombineerd worden met cocktails en/of vuurspuwen.