Cocktails

cocktail fun workshop-catering-en-flairtending
Cocktail fun workshop 1 ½ uur lang shaken, proeven & fun !!!
Ideaal idee voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes of andere gelegenheden.
Zelf leren hoe je je favoriete cocktail maakt?
Dacosta-entertainment bied een cocktail workshop aan op ieder gewenste locatie! Bij jezelf thuis of een locatie die je zelf geregeld hebt b.v een restaurantje waar jullie daarna of achteraf gaan eten of een bar of kroegje bij jou in de buurt, alles is mogelijk.
Tijdens deze workshop leert iedereen in 1 ½ uur ins en outs en weetjes over cocktails en het shaken, waarbij gezelligheid en fun voor de mensen voorop staat. tijdens onze cocktail workshop nemen we jou en je gezelschap op een leuke en speelse wijze mee in de wereld van de cocktails denk hierbij b.v aan de klassieke cocktails maar ook eigen creaties zijn hierbij mogelijk. Bij onze workshop  ga je na een korte inleiding van onze bartender over de geschiedenis van de cocktail en de tools en dranken die gebruikt gaan worden zelf aan de slag met het mixen en shaken en het garneren van de cocktail tot een exotisch en mooi resultaat. Tevens komen verschillende technieken hoe een cocktail te maken en tools daarbij te gebruiken voorbij.
Tijdens deze workshop worden 3 cocktails per persoon gemaakt en uiteraard ook opgedronken! Uiteraard is het ook mogelijk non alcoholische varianten te maken voor uw gasten als u dit wenst en aangeeft. Wij hebben een standaard kaart waarin wij de wereld bekende cocktails zullen maken, namelijk de Moijto, Seks on the Beach en de Cosmopolitan. Uiteraard is het pakket uit te breiden naar meer dan 3 cocktails of andere cocktails te maken.
De prijs voor een cocktail workshop is € 35- p.p met een minimum van 10 pers. Deze prijs is een ALL-IN prijs. Hiermee bedoelen wij dat alle gebruikte spullen zoals ijs blokjes, crushed ijs, glaswerk, alcoholische drank, sapjes, fruit voor de garnering, bar materialen etc bij deze prijs zijn inbegrepen en u dus verder nergens rekening mee hoeft te houden. Alles wordt opgebouwd en weer meegenomen dus u blijft ook nergens mee zitten.
Flairtending is zoals het woord al zegt: bartending maar dan met flair. Net dat extraatje zoals de film “Cocktail” met Tom Cruise!
Met flairtending wordt het maken van een drankje of heerlijke cocktail een show en een lust om naar te kijken! Door het gooien en draaien van glazen, ijs, shakers en flessen, ontstaat er een heerlijk drankje en is tevens entertainment voor uw gasten.
Flairtending combineer ik met doorgaans met bar-trucjes en mind-teasers (bar-raadsels). Hiermee zal niemand zich aan de bar vervelen En langer blijven plakken !
Flairtending kan tevens gecombineerd worden met goochelen
en/of vuurspuwen. Alles is mogelijk!
de prijs is afhankelijk van een aantal factoren die ik met u zal bespreken.
Belt u gerust voor vragen en vrijblijvende offerte