Richard da Costa Close-up Magic, Vuurspuwer en Flairtending

COCKTAILS & FLAIRTENDING

Flairtending is zoals het woord al zegt: bartending maar dan met flair. Net dat extraatje zoals de film “Cocktail” met Tom Cruise! Met flairtending wordt het maken van een drankje of heerlijke cocktail een show en een lust om naar te kijken! Door het gooien en draaien van glazen, ijs, shakers en flessen, ontstaat er een heerlijk drankje en is tevens entertainment voor uw gasten.

Flairtending combineer ik doorgaans met bar-trucjes en mind-teasers (bar-raadsels). Hiermee zal niemand zich aan de bar vervelen én langer blijven plakken!

Flairtending kan tevens gecombineerd worden met goochelen en/of vuurspuwen. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren die we vóóraf bespreken. Belt u gerust voor vragen en een vrijblijvende offerte.

Cocktail fun workshop 1,5 uur shaken, proeven & fun!!! Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes of andere gelegenheden. Zelf leren hoe je, je favoriete cocktail maakt? Dacosta-entertainment biedt een cocktail workshop aan op iedere gewenste locatie! Bij jezelf thuis of een locatie die je zelf geregeld hebt bijvoorbeeld een restaurant waar jullie daarna of achteraf gaan eten of een bar of kroeg bij jou in de buurt.