Richard da Costa Close-up Magic, Vuurspuwer en Flairtending

COCKTAIL FUN WORKSHOP

Cocktail fun workshop 1,5 uur shaken, proeven & fun!!! Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes of andere gelegenheden. Zelf leren hoe je, je favoriete cocktail maakt? Dacosta-entertainment biedt een cocktail workshop aan op iedere gewenste locatie! Bij jezelf thuis of een locatie die je zelf geregeld hebt bijvoorbeeld een restaurant waar jullie daarna of achteraf gaan eten of een bar of kroeg bij jou in de buurt.

Tijdens deze workshop leert iedereen in 1,5 uur de ins en outs en weetjes over cocktails en het shaken, waarbij gezelligheid en plezier voor de mensen voorop staat. Tijdens deze cocktail workshop nemen we jou en je gezelschap op een leuke en speelse wijze mee in de wereld van de cocktails. Je kunt hierbij denken aan de klassieke cocktails maar ook eigen creaties zijn mogelijk. Je gaat na een korte inleiding van de bartender over de geschiedenis van de cocktail, de tools en dranken die gebruikt gaan worden. Daarna ga je zelf aan de slag met het mixen, shaken en het garneren van de cocktail tot een exotisch en mooi resultaat. Tevens komen verschillende technieken naar voren “hoe maak je een cocktail” en “welke tools gebruik je daarbij”.

Tijdens deze workshop worden 3 cocktails per persoon gemaakt en uiteraard ook opgedronken! Bovendien is het mogelijk om non alcoholische varianten te maken voor uw gasten als u dit wenst en aangeeft. Wij hebben een standaard cocktail kaart waarvan wij 3 wereld beroemde cocktails maken, maar uiteraard zijn deze te bespreken en vervangen naar eigen wensen of ook uit te breiden naar meer dan 3 cocktails.

De prijs voor een cocktail workshop is € 34,95 p.p. met een minimum van 10 personen. Deze prijs is een ALL-IN prijs. Hiermee bedoelen wij dat alle gebruikte spullen zoals ijsblokjes, crushed ijs, glaswerk, alcoholische drank, sapjes, fruit voor de garnering, barmaterialen etc. bij deze prijs zijn inbegrepen en u dus verder nergens rekening mee hoeft te houden. Alles wordt opgebouwd en weer meegenomen dus u blijft ook nergens mee zitten.

Richard Da Costa is een allround entertainer gespecialiseerd in goochelen, vuurspuwen en flairtending.
COCKTAIL FUN WORKSHOP